Η Cadillac έδωσε μια ακόμη φωτογραφία από το εσωτερικό της Blackwing έκδοσης του CT5-V και από αυτή βλέπουμε πως το μοντέλο θα διαθέτει καθίσματα με carbon πλάτη.

Το CT5-V Blackwing θα έχει τελική ταχύτητα 200 μιλίων/ώρα (322 χλμ/ώρα) και θα διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Μαζί με το CT4-V Blackwing, τα δύο μοντέλα να αντιπροσωπεύουν το καλύτερο που μπορεί να προσφέρει η εταιρία, όσον αφορά τις επιδόσεις και την ευχαρίστηση του οδηγού. Ακόμα, τα δυο Blackwing μοντέλα θα διαθέτουν αλλαγές στο πλαίσιο και προηγμένη τεχνολογία στα συστήματα ελέγχου και των κινητήρων τους.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι κινητήρα θα έχουν κάτω από το καπό τους τα μοντέλα, με τις φήμες να θέλουν το CT5-V Blackwing να φορά τον V8 6,2-l;itrvn κομπρεσοράτο κινητήρα της Camaro ZL1, απόδοσης 650 ίππων με 880 Nm ροπής.

Η Cadillac είχε προγραμματίσει να βγάλει στην αγορά τα CT4-V Blackwing και CT5-V Blackwing φέτος το καλοκαίρι, αλλά εξαιτίας της κρίσης που πλήττει την αγορά ο νέος κορωνοϊός, το λανσάρισμα τους θα καθυστερήσει περίπου ένα εξάμηνο. Άρα, τα δύο μοντέλα αναμένονται προς το τέλος του χρόνου ή στις αρχές του επόμενου.