Τρεις ημέρες μετά την πρώτη teaser φωτογραφία, η Bugatti μόλις έδωσε μια ακόμα του νέου μυστηριώδους νέου μοντέλου. Αυτό θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Η νέα teaser φωτογραφία δεν δείχνει κάτι από το αυτοκίνητο, παρά μόνο φαίνεται ο -γραμμένος με κιμωλία- αριθμός 0,67, που συνοδεύεται με τη φράση “what if..?” (τι και αν…;).

Και κάπου εδώ ξεκινούν οι υποθέσεις για το τι μπορεί να σημαίνει αυτός ο αριθμός. Θα μπορούσε να είναι ο αεροδυναμικός συντελεστής οπισθέλκουσας, αλλά αυτό το νούμερο είναι πολύ μεγάλο για τα σύγχρονα αυτοκίνητα.

Φήμες θέλουν την Bugatti να ετοιμάζει ένα νέο one-off hypercar αποκλειστικά για χρήση εντός πίστας, που θα βασίζεται στο Vision Le Mans Concept, και για αγωνιστικό ο συγκεκριμένος συντελεστής οπισθέλκουσας έχει κάποιο νόημα, αλλά θεωρούμε ότι δεν είναι στοιχείο που εντυπωσιάζει/χαρακτηρίζει, ώστε να μπει σε teaser.

Το να είναι κάποιου είδους απάντηση στο ρεκόρ της SSC Tuatara μάλλον απορρίπτεται, καθώς η Bugatti έχει ανακοινώσει πως αποχωρεί από την μάχη της τελικής ταχύτητας.