Η Red Bull δίνει περιθώριο 2-3 αγώνων στον Albon

Σχετικά άρθρα

O Christian Horner σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε πως η Red Bull δίνει περιθώριο 2-3 αγώνων ώστε ο Alexander Albon να δείξει την ταχύτητά του και η εταιρία να του ανανεώσει το συμβόλαιο και για το 2021. Συγκεκριμένα ο Horner είπε:

Χρειαζόμαστε ένα ακόμη όπλο για να πολεμήσουμε τη Mercedes. Γι ‘αυτό θέλουμε πραγματικά και τα δύο μονοθέσια μας να αγωνίζονται στο μπροστινό μέρος του grid.

Φυσικά, τώρα φτάνουμε σε ένα σημείο της σεζόν όπου πρέπει να γίνουν επιλογές. Πραγματικά, θέλουμε να το κάνουμε αυτό σε δύο ή τρεις εβδομάδες. Η ελπίδα μας είναι ότι ο Alex [Albon] θα πάρει την ευκαιρία του και θα αποδείξει πως δικαιούται να διατηρήσει την θέση του.

Αναφορές θέλουν την Red Bull να εξετάζει σοβαρά την επιλογή του Sergio Perez, ο οποίος κουβάλα και τις μεγάλες χορηγίες που συνδέονται μαζί του από το Μεξικό. Άλλοι πιλότοι που εξετάζονται από την Red Bullt είναι ο Nico Hulkenberg, αλλά και ο Pierre Gasly.

ΠηγήThe-race.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Suzuki: Παραγωγή 30 εκατομμυρίων αυτοκινήτων στην Ινδία

Η Suzuki ανακοίνωσε ότι η συσσωρευμένη παραγωγή αυτοκινήτων ξεπέρασε τις 30 εκατομμύρια μονάδες στην Ινδία στο τέλος Μαρτίου. Η Ινδία γίνεται η δεύτερη χώρα -μετά...