Το Berkeley Bandit αναβιώνει

Σχετικά άρθρα

Το Berkeley Bandit επιστρέφει μετά από 60 χρόνια. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στην αγορά από τον Μάρτιο του 2021, τόσο ως coupe, όσο και ως roadster, με τον σχεδιασμό του να διαθέτει αρκετά ρετρό χαρακτηριστικά.

Βασίζεται σε ένα σύνθετο πλαίσιο που χρησιμοποιεί φυσικές ίνες λιναρόσπορου, με τον 2,3-λίτρωn EcoBoost κινητήρα της Ford να είναι τοποθετημένος στο κέντρο. Αποδίδει 406 άλογα και συνδυάζεται με 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η coupe έκδοση ζυγίζει 730 κιλά και κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα, ενώ η roadster ζυγίζει 700 κιλά και κάνει τα 0-96 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Η εταιρία δηλώνει πως θα είναι διαθέσιμη και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, χωρίς να ανακοινώνει ωστόσο τεχνικές λεπτομέρειες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...