Το Tesla Cybertruck παραγωγής θα παρουσιαστεί μέχρι το τέλος του έτους

Σχετικά άρθρα

Ο Elon Musk απαντώντας σε tweet αποκάλυψε πως η Tesla θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του Cybertruck μέχρι το τέλος του 2020. To Cybertruck παραγωγής θα έχει μήκος 5,9 μέτρων, πλάτος 2 μέτρων και ύψος 1,9 μέτρων και θα έχει μικρές βελτιώσεις στον σχεδιασμό του.

Η παραγωγή του Cybertruck θα γίνεται στο νέο εργοστάσιο της Tesla στο Όστιν του Τέξας με το αυτοκίνητο να διαθέτει σώμα κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, με όλα τα πάνελ να έχουν πάχος 3 χιλιοστών, το οποίο θα είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα, αλλά αυτά δεν θα είναι μέσω βαφής του αμαξώματος.

Ο χάλυβας μπορεί να αλλάξει χρώμα σε διαφορετικές θερμοκρασίες, και ο Musk υποστηρίζει ότι αυτό ισχύει και για τον χάλυβα ψυχρής έλασης που χρησιμοποιεί το Cybertruck. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν από μια ποικιλία χρωμάτων, όπως γκρι και πορτοκαλί έως μπλε, το οποίο ο Musk λέει ότι είναι το αγαπημένο του.

Εκτός αυτού, ο Musk αναφέρει ότι αυτή δεν είναι η μόνη επιλογή που θα έχει ένας ιδιοκτήτης του ήδη εντυπωσιακού Cybertruck, καθώς θα μπορεί να το κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακό οπτικά, κάνοντας τατουάζ με λέιζερ πάνω στο σώμα του pickup.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...