Διέρρευσε η SUV έκδοση του GMC Hummer EV

Σχετικά άρθρα

Πριν ένα μήνα η GM παρουσίασε επίσημα το GMC Hummer EV, ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό pickup μοντέλο, όπου η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στα τέλη του 2021.

Ωστόσο, το pickup μοντέλο θα πλαισιωθεί και από την SUV έκδοση του, η οποία διέρρευσε κατά την διάρκεια μιας παρουσίασης που επικεντρώθηκε στα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα και τη σχετική τεχνολογία της General Motors, νωρίτερα σήμερα.

Από την παραπάνω φωτογραφία διακρίνεται το “κλειστό” πίσω μέρος, με το Hummer Electric SUV να αναμένεται να έχει ίδιες διαστάσεις με το pickup. Το μήκος του τελευταίου ανέρχεται σε 5.507 χλστ., το πλάτος σε 2.201 χλστ., και το μεταξόνιο σε 3.445 χλστ.. Η απόσταση από το έδαφος του Hummer EV κυμαίνεται από τα 25,7 έως τα 40,4 εκατοστά και έχει γωνία προσέγγισης από 41,5 έως 49,7 μοίρες, γωνία διαφυγής από 31,6 έως 38,4 μοίρες και γωνία ράμπας από 22,3 έως 32,2 μοίρες.

Δες ακόμα

Δες όλες τις λεπτομέρειες του GMC Hummer EV

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέο GMC Acadia

Την νέα γενιά του Acadia παρουσίασε η GMC, με το μοντέλο να έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις και να παίρνει κίνηση από τον 2,5-λίτρων turbo...

Το νέο Hummer έγινε στρατιωτικό όχημα

Η GM Defense έχει μετατρέψει το νέο ηλεκτρικό Hummer σε στρατιωτικό όχημα, παρουσιάζοντας το σε μια εκδήλωση στην Ουάσιγκτον. Το αυτοκίνητο ονομάζεται Electric Military...