Η Hyundai αποκάλυψε το όνομα ενός νέου crossover μοντέλου που θα γίνει διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2021, με το όνομα του να είναι Bayon.

Αυτό θα είναι ένα εντελώς νέο μοντέλο και σημαντική προσθήκη στην τρέχουσα γκάμα των SUV της Hyundai, αφού θα προστεθεί στη γκάμα των Kona, Tucson, Nexo και Santa Fe, καθιστώντας το τελευταίο μέλος της γκάμας των SUV της Hyundai στην Ευρώπη.

Ο Andreas-Christoph Hofmann, αντιπρόεδρος marketing και προϊόντων της Hyundai, δήλωσε:

Η Hyundai είναι ήδη καθιερωμένη στην ευρωπαϊκή αγορά των SUV, τόσο από την γκάμα των μοντέλων μας όσο και από την επιτυχία των πωλήσεών μας. Με την κυκλοφορία ενός νέου, πρόσθετου μοντέλου στο Β-Segment, ως μοντέλου εισόδου στη γκάμα των SUV μας, βλέπουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να καλύψουμε επιπλέον τη ζήτηση των Ευρωπαίων πελατών και να αυξήσουμε την προσφορά μας σε ένα πολύ δημοφιλές κομμάτι της αγοράς.

Με το Hyundai Bayon να είναι κυρίως ένα ευρωπαϊκό μοντέλο, η Hyundai αποφάσισε να το ονομάσει από μια ευρωπαϊκή πόλη. Έτσι, αυτό αντλεί έμπνευση από την πόλη Μπαγιόν (Bayonne) στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας. Η τελευταία βρίσκεται ανάμεσα στις ακτές του Ατλαντικού και τα βουνά των Πυρηναίων, με την γαλλική πόλη να είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για όσους απολαμβάνουν δραστηριότητες, όπως ιστιοπλοΐα και πεζοπορία, που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής του νέου μοντέλου.