Βρετανός Influencer συνελήφθη επειδή πέταξε μια BMW Σειράς 3 σε ποτάμι της Ισπανίας

Σχετικά άρθρα

Η αστυνομία της Marbella στην Ισπανία συνέλαβε τον YouTuber Ryan Taylor, κατηγορώντας τον για επικίνδυνη οδήγηση και μόλυνση του περιβάλλοντος, καθώς σε πρόσφατο video στο κανάλι του αποδεικνύει τα προαναφερθέντα παραπτώματα.

Το κανάλι του 27χρονου Βρετανού στο YouTube έχει πάνω από 2 εκατομμύρια subscribers, με την αστυνομία της ισπανικής πόλης να βρίσκουν παρατημένη μια μαύρη BMW 3 Series Coupe (E46) μέσα σε ποτάμι και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Μετά από έρευνα, βρέθηκε το video του Taylor, όπου δείχνει να οδηγεί το αυτοκίνητο επικίνδυνα, να το καταστρέφει και τελικά να το ρίχνει στο ποτάμι, έχοντας τη βοήθεια φίλων του. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε από τον νεαρό για μόλις 500 δολάρια (€420), ώστε να χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα του video, το οποίο τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έχει “μόλις” 136.489 προβολές.

Όπως θα δεις, αφού διέλυσαν την BMW, η παρέα αποφάσισε να πετάξουν το αυτοκίνητο σε ένα παρακείμενο ποτάμι, κάτι που είναι παράνομο, καθώς αποτελεί εστία μόλυνσης του περιβάλλοντος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...