Στα τέλη του περασμένου Μαΐου η Nissan ανακοίνωσε το σχέδιο αναδιάρθρωση της, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει 12 νέα μοντέλα μέσα στους επόμενους 18 μήνες και έτσι έδωσε ένα teaser video αυτών. Ανάμεσα τους είναι το νέο Armada, και σήμερα η ιαπωνική εταιρία έδωσε μια teaser φωτογραφία του ανανεωμένου μοντέλου, που κυκλοφορεί στην αγορά της Αμερικής.

Το Armada είναι ένα μεγάλο 7θέσιο SUV που τοποθετείται στην κορυφή της οικογένειας των SUV της Nissan, καθώς το μήκος του αγγίζει τα 5,3 μέτρα. Η δεύτερη γενιά του μοντέλου βασίζεται στο Patrol και παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2016, με την εταιρία να ανακοινώνει ότι στις 8 Δεκεμβρίου θα δούμε την ανανεωμένη έκδοση του, η οποία θα φέρει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο.

Εκτός από το ανανεωμένο Armada, η Nissan θα παρουσιάσει την ίδια μέρα και το facelift του Kicks, ήτοι του μικρότερου SUV που έχει στην γκάμα της στην αγορά των Η.Π.Α. Το Kicks παρουσιάστηκε το 2016, αρχικά για την αγορά της Βραζιλίας, αλλά από το Νοεμβρίου του 2017 έγινε διαθέσιμο και στην αγορά των Η.Π.Α.

Ωστόσο, τον περασμένο Μάιο, η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε στην αγορά της Ταϊλάνδης το facelift του Kicks, και το αντίστοιχο αμερικάνικων προδιαγραφών θα ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία.