Τα φίδια και οι σαύρες εμπόδιο στη κατασκευή του εργοστασίου της Tesla στη Γερμανία [Ανανεωμένο]

Σχετικά άρθρα

Δικαστήριο της Γερμανίας απέρριψε τη προσπάθεια περιβαλλοντολόγων ακτιβιστών, που προσέφυγαν στο δικαστήριο προκειμένου να ανασταλεί η αποψίλωση μιας δασικής έκτασης στο εργοστάσιό της στη Γερμανία, επειδή σύμφωνα με τους ίδιους, η κοπή των δέντρων θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα φίδια και τις σαύρες που βρίσκονται σε χειμερία νάρκη.

https://www.youtube.com/watch?v=dSXANEdKC1U

Το δικαστήριο απέρριψε σήμερα την έφεση των περιβαλλοντολόγων με την αιτιολογία πως η Tesla έχει λάβει τα επαρκή μέτρα για την προστασία των ερπετών, αφού έχει συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις για τη συλλογή και την επανεγκατάστασή τους σε έναν εναλλακτικό βιότοπο.

Οι περιβαλλοντολόγοι μπορούν να προσφύγουν κατά της απόφασης σε ανώτερο διοικητικό δικαστήριο της Γερμανίας.

Ανανέωση: Το ανώτατο δικαστήριο της περιοχής του Βερολίνου-Βραδεμβούργου αποφάσισε πως η Tesla πρέπει τελικά να σταματήσει την αποψίλωση των δέντρων, αφού οι περιβαλλοντολόγοι άσκησαν έφεση κατά της απόφασης του κατώτερου δικαστηρίου. Η απαγόρευση θα διαρκέσει έως ότου το εκδικαστεί η έφεση των περιβαλλοντολογικών ομάδων.

ΠηγήReuters.com

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck

Η Tesla ανακαλεί 3.878 Cybertruck εξαιτίας του προβλήματος με το μεταλλικό κάλυμμα του πεντάλ του γκαζιού, το οποίο ενδέχεται να μην έχει στερεωθεί καλά...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...