Hamilton και Verstappen συμφωνούν πως ο Perez θα κάνει την Red Bull δυνατότερη

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull ανακοίνωσε τη περασμένη εβδομάδα πως ο Sergio Perez θα οδηγεί για λογαριασμό της το 2021 και τόσο ο Max Verstappen, όσο και οι δύο πιλότοι της Mercedes, Lewis Hamilton και Valtteri Bottas, πιστεύουν πως ο Μεξικανός θα κάνει την Red Bull δυνατότερη.

Συγκεκριμένα ο Verstappen είπε πως ο Perez θα συμβάλει σημαντικά στη μάχη της Red Bull με την Mercedes, κάνοντας την αυστριακή ομάδα περισσότερο ανταγωνιστική, ενώ συμπλήρωσε πως για τον ίδιο θα είναι συναρπαστικό να τον πιέζει ο teammate του. Ο Ολλανδός ευελπιστεί η Red Bull να έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο από την αρχή του επόμενου πρωταθλήματος έτσι ώστε να “κάνουν δυσκολότερο το παιχνίδι της Mercedes”.

Ο Lewis Hamilton από τη μεριά του καλωσόρισε τον Sergio Perez στην Red Bull, λέγοντας πως θα απολαύσει την πρόκληση να μάχεται με δύο μονοθέσια της Red Bull, τον κύριο αντίπαλο της Mercedes.

Ο Hamilton θυμήθηκε το πρωτάθλημα του 2008 όταν ο ίδιος οδηγούσε για λογαριασμό της McLaren και είχε ως teammate τον Heikki Kovalainen, ο οποίος σπάνια κατάφερνε να υποστηρίξει την μάχη της ομάδας με τους δύο οδηγούς της Ferrari.

Με όλο τον σεβασμό προς τον Alex [Albon], στους αγώνες που είχαμε, ήμουν εγώ και ο Valtteri [Bottas] εναντίον του Max [Verstappen]. Ήμουν και εγώ κάποτε στη θέση που βρισκόταν φέτος ο Max. Όταν ήμουν στην McLaren το 2008 και το δεύτερο μονοθέσιο της ομάδας σπάνια μάχονταν. Έτσι, όταν μαχόμασταν ενάντια στη Ferrari, μπορούσαν πραγματικά να κάνουν την στρατηγική τους, κάνοντας το πολύ πιο δύσκολο για εμάς.

Ο Sergio [Perez] θα κάνει την Red Bull δυνατότερη, ειδικά με τον τρόπο που οδηγεί ο Sergio. Νομίζω πως ο Sergio οδήγησε απίστευτα καλά φέτος και άξιζε πραγματικά να βρίσκεται στην Formula 1 και το 2021. Γι’αυτό και χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα πως του δόθηκε η ευκαιρία να οδηγεί για μια εκ των κορυφαίων ομάδων.

Νομίζω ότι θα είναι συναρπαστικό να τον παρακολουθούμε να μάχεται μαζί και εναντίον του Max. Και αυτό θα το κάνει πολύ πιο δύσκολο για εμάς ως ομάδα, γιατί θα είναι η πρώτη φορά εδώ και καιρό που η Red Bull θα έχει δύο οδηγούς που θα μάχονται εναντίον μας.

Ωστόσο εμείς απολαμβάνουμε και αγαπάμε τις προκλήσεις που κάνουν την δουλειά μας περισσότερο συναρπαστική.

Ο Bottas είπε για τον Perez:

Είμαι σίγουρα πολύ χαρούμενος για τον Sergio, νομίζω ότι του αξίζει μια θέση στην F1. Είναι πλέον σε μια από τις κορυφαίες ομάδες. Αυτά είναι καλά νέα. Έχω την αίσθηση ότι ο ανταγωνισμός με τη Red Bull θα είναι ίσως λίγο πιο σκληρός, αλλά αυτό είναι μόνο εικασίες σε αυτό το σημείο. Όπως και να έχει, αναμένεται με ενδιαφέρον η επόμενη σεζόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα