Μια τρακαρισμένη BMW 1M Coupe έχει εγκαταλειφθεί στο Χονγκ Κονγκ

Σχετικά άρθρα

Η πρώτη γενιά της Σειράς 1 Coupe αντικαταστάθηκε με την Σειρά 2, καθώς η βαυαρέζικη φίρμα έχει επιλέξει τα ζυγά της νούμερα να αντιπροσωπεύουν τα coupe αμαξώματα, και τα μονά τα υπόλοιπα.

Λίγο πριν την δύση της εμπορικής καριέρας της πρώτης γενιάς της Σειράς 1, η BMW παρουσίασε την 1M Coupe, και αμέσως έγινε αγαπητό από τους fan της εταιρίας, και όχι μόνο. To αυτοκίνητο θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνει future classic, εξαιτίας κυρίως της περιορισμένης της παραγωγής των 6.309 αυτοκινήτων.

Ωστόσο, μια εξ’αυτών δεν φαίνεται να διανύει και την καλύτερη στιγμή της, καθώς βρέθηκε εγκαταλειμμένη σε ένα δρόμο του Hong Kong. Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι γνωστός για εγκαταλελειμμένα σπάνια αυτοκίνητα, μερικά από τα οποία συνήθως συνδέονται με τα συνεργεία που βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή. Πριν καταλήξει έτσι η 1Μ Coupe, φαίνεται πως είχε εμπλακεί σε κάποιο ατύχημα, αλλά ο ιδιοκτήτης προφανώς έκρινε ότι δεν άξιζε η επισκευή.

Να θυμίσω πως μηχανικά η 1Μ Coupe έχει κάτω από το καπό της έναν 3,0-λιτρο twin-turbo εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, που αποδίδει 340 άλογα και 450 Nm ροπή, που με overboost φτάνει στα 500 Nm ροπή, ενώ εφοδιάζεται με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, με τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,9 δευτ., ενώ στο Nurburgring είχε γράψει χρόνο 8:15.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

BYD Ocean-M Concept

Το Ocean-M Concept παρουσίασε η BYD στην έκθεση του Πεκίνου, με το πρωτότυπο να περνά στη παραγωγή μέσα στο τρίτο τρίμηνο του έτους. Πρόκειται...