Η συγκεκριμένη Porsche 911 GT2 RS έχει διανύσει και τα 30.000 χλμ της ζωής της “γυρνώντας” ακατάπαυστα στη Πράσινη Κόλαση, μιας και είναι ένα από τα “taxi” αυτοκίνητα της Apex Nurburg, μιας εταιρίας που νοικιάζει αυτοκίνητα για χρήση στο Nurburgring.

Μετά από τέτοια χρήση, είναι φυσιολογικό να περιμένει κάποιος πως όλο και κάποιο πρόβλημα θα έχει εμφανίσει το αυτοκίνητο, αλλά όπως θα δεις στο video, το αυτοκίνητο δεν έχει πάθει το παραμικρό.

1

Οι εργασίες συντήρησης τηρούνται ευλαβικά, ενώ συχνά αλλάζονται τα υγρά και τα τακάκια των φρένων, με το γερμανικό αυτοκίνητο μάλιστα να φθείρει τα ελαστικά του πιο αργά σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα του στόλου της Apex Nurburg.

Το αυτοκίνητο έχει πλέον αναβαθμιστεί και φόρεσε το kit της Manthey Racing και οι μηχανικοί είδαν με έκπληξη πως διάφορα εξαρτήματα της εργοστασιακής ανάρτησης είναι σαν καινούργια, ενώ δεν διαπιστώθηκε καμία παραμόρφωση στη δομή των βασικών σημείων του πλαισίου, αποδεικνύοντας έτσι το πόσο “αλεξίσφαιρη” είναι η δημιουργία της Porsche.