Η Geely teasάρει ένα νέο SUV, στην παραγωγή το 2021

Σχετικά άρθρα

Η Geely έδωσε στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες ενός καμουφλαρισμένου πρωτότυπου, με τις οποίες μας teasάρει ένα νέο SUV, του οποίου η παραγωγή θα ξεκινήσει το τρίτο τρίμηνο του 2021.

Το νέο SUV θα είναι το τρίτο μοντέλο της κινέζικης εταιρίας που θα βασίζεται στην Compact Modular Architecture (CMA), μετά τα Xing Yue και Xing Rui.

Ωστόσο, η CMA πλατφόρμα είναι η ίδια που χρησιμοποιεί το Polestar 2, το Volvo XC40 και τα μοντέλα της Lynk & Co. Παρόλο που οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ αποκαλυπτικές, το SUV μοιάζει μεγαλύτερο από το XC40 και φαίνεται να υπάρχουν αρκετές διαφορές στο εμπρός μέρος, ενώ και οι πρόβολοι δείχνουν μεγαλύτεροι. Ακόμα, μπορούμε να δούμε τη πανοραμική οροφή και τη μάσκα με κάθετες γρίλιες.

Προς το παρόν παραμένουν άγνωστες οι επιλογές των κινητήριων συνόλων, αλλά ενδεχομένως το νέο SUV να φέρει τα ίδια σύνολα με το Xing Yue. Αν συμβεί αυτό, θα υπάρχει μια ήπια υβριδική έκδοση, με έναν υπερτροφοδοτούμενο τρικύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων, απόδοσης 190 ίππων και 300 Nm ροπή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα