Σήμερα οι μέτοχοι των Fiat Chrysler Automobiles και PSA ενέκριναν τη συγχώνευση τους από την οποία θα συσταθεί η Stellantis, η τέταρτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, με τις FCA και PSA να εκτιμούν πως μέσα από τη συγχώνευση θα καταφέρουν να ανταγωνιστούν τις VW, Toyota, Renault-Nissan-Mitsubishi και θα ενισχύσουν τη θέση τους στη αγορά των ηλεκτροκίνητων οχημάτων και στη τεράστια αγορά της Κίνας.

Η συγχώνευση των PSA και FCA αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 16 του μηνός και θα οδηγήσει στη δημιουργία της τέταρτης μεγαλύτερης στον κόσμο αυτοκινητοβιομηχανίας βάσει όγκου και της τρίτης μεγαλύτερης βάσει του κύκλου εργασιών, συγκεντρώνοντας υπό την ίδια στέγη εταιρείες όπως οι Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Dodge, Ram, Maserati, Chrysler, Lancia, Peugeot, Citroen Opel και DS.

Το μέλλον της Chrysler ωστόσο παραμένει μετέωρο μιας και αναφορές θέλουν την εταιρία να καταργείται. Στην Ευρώπη πλέον δεν πωλείται κανένα μοντέλο της, ενώ στις ΗΠΑ οι πωλήσεις της Chrysler μειώνονται χρόνο με τον χρόνο. Άλλες αναφορές θέλουν την Chrysler να περιορίζεται αποκλειστικά στην αμερικάνικη αγορά πουλώντας μονάχα τα 300 και Pacifica.