Μετά την έγκριση των μετόχων της PSA και FCA της συγχώνευση των δύο ομίλων και την δημιουργία της Stellantis, η τελευταία έκανε γνωστό ότι οι κοινές μετοχές της θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο Mercato Telematico Azionario στο Μιλάνο και στο Euronext στο Παρίσι από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021, αλλά και στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης από την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021.

Σήμερα, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας, Antonio Misiani, δήλωσε στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica ότι η κυβέρνηση του θα μπορούσε να συμμετάσχει στη νεοσυσταθείσα αυτοκινητοβιομηχανία, αλλά οποιαδήποτε τέτοια επένδυση θα γίνει με συναινετικό τρόπο, τονίζοντας:

Μια πιθανή παρουσία του ιταλικού κράτους στο κεφάλαιο του νέου ομίλου, παρόμοια με εκείνη της γαλλικής κυβέρνησης, δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ταμπού.

Ο Misiani αιτιολόγησε μια πιθανή τέτοια κίνηση στο γεγονός ότι η Stellantis εμπλέκεται στο εθνικό συμφέρον της χώρας, από άποψη απασχόλησης και βιομηχανίας, προσθέτοντας ότι μια επένδυση πρέπει να πραγματοποιηθεί υπό ορισμένες προϋποθέσεις που δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Στις σχετικές ειδήσεις η FCA θα επενδύσει 250 εκατ. δολάρια στο εργοστάσιο της στη δυτική Ινδία προκειμένου να κατασκευάζει τοπικά τα Jeep Wrangler και Cherokee, όπως και δύο ακόμη SUV, ένα επταθέσιο και ένα μεσαίου μεγέθους. Μέχρι σήμερα η FCA έχει επενδύσει περισσότερα από 700 εκατ. δολάρια στην Ινδία.