Η Jeep teasάρει το νέο Grand Cherokee, αύριο τα αποκαλυπτήρια

Σχετικά άρθρα

H Jeep έδωσε μια teaser φωτογραφία της νέας γενιάς του Grand Cherokee, το οποίο θα παρουσιαστεί αύριο, 7 Ιανουαρίου, στις 12:00 ώρα Αμερικής EST (19:00 ώρα Ελλάδας). Το νέο μοντέλο αναμένεται να ονομαστεί Grand Cherokee L και θα διατηρεί την 7θέσια διάταξη του στο εσωτερικό.

Η αμερικάνικη εταιρία είχε ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο μέσα στο 2020, αλλά η πανδημία του νέου κορωνοϊού καθυστέρησε λίγους μήνες τα αποκαλυπτήρια του μεγάλου SUV. Οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από το 2021, καθώς η σημερινή γενιά του μοντέλου είναι με διαφορά το πιο παλιό μοντέλο της γκάμας της εταιρίας.

Η αμερικάνικη εταιρία έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις δοκιμές του μοντέλου και από παλιότερη διαρροή έχουμε δει ότι στο εσωτερικό θα υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων με οθόνη 10,5 ιντσών, νέο τιμόνι, οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 10,1″, με την συγκεκριμένη να είναι 7″ και 8,4″ στις κατώτερες εκδόσεις εξοπλισμού. Ακόμα, ο παραδοσιακός επιλογές ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου, θα δώσει την θέση του σε έναν περιστρεφόμενο διακόπτη, με τους αεραγωγούς να έχουν λεπτό σχεδιασμό.

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες, το νέο Grand Cherokee θα βασίζεται στην Giorgio πλατφόρμα της Alfa Romeo, αλλά αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί αύριο. Μηχανικά, θα εξοπλίζεται με μια γκάμα κινητήρων, όπου ανάμεσα τους θα υπάρχει ένας νέος 2,0-λιτρος turbo με ήπιο υβριδικό σύστημα eTorque και ο V8 Hemi 5,7-λίτρων με ήπιο υβριδικό σύστημα eTorque, ενώ το 2021 η εταιρία θα παρουσιάσει και την υβριδική έκδοση του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στις 2 Μαΐου τα αποκαλυπτήρια του Renault Symbioz

Από τις αρχές του έτους η Renault έχει γνωστοποιήσει ότι ετοιμάζει ένα μεσαίο crossover, το οποίο θα ονομαστεί Symbioz. Σήμερα, η γαλλική εταιρία ανακοίνωσε...

Την Δευτέρα 29 Απριλίου η παρουσίαση των ανανεωμένων Cupra Formentor και Leon

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των Formentor και Leon θα παρουσιάσει Cupra την Δευτέρα 29 Απριλίου, με τα αυτοκίνητα να υιοθετούν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της...