Ο Luca de Meo θα ανακοινώσει το στρατηγικό σχέδιο της Alpine στην F1

Σχετικά άρθρα

Στις αρχές περασμένου Σεπτεμβρίου το Groupe Renault ανακοίνωσε αλλαγές στη δομή του που στοχεύουν στη δημιουργία ενός απλούστερου και πιο προσανατολισμένου στα αποτελέσματα οργανισμού, ενώ παράλληλα ενισχύεται η συνοχή και τα κίνητρα. Πιο συγκεκριμένα, δημιουργούνται τέσσερα “Business Units”, το καθένα με δικό του επικεφαλής.

Αυτά είναι η Renault, η Alpine, η Dacia και η Νέα Κινητικότητα, με τον Cyril Abiteboul να αναλαμβάνει το ρόλο του CEO της Alpine. Τότε, ο CEO του Groupe Renault, Luca de Meo, είχε δηλώσει σχετικά:

Η Alpine είναι μια όμορφη μάρκα, ισχυρή και ζωντανή, που φέρνει τα χαμόγελα στα πρόσωπα των οπαδών της. Παρουσιάζοντας την Alpine, ένα σύμβολο της γαλλικής αριστείας, στον πιο διάσημο κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, συνεχίζουμε την περιπέτεια των κατασκευαστών σε ένα ανανεωμένο άθλημα. Φέρνουμε μια ονειρική μάρκα δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα, για εντυπωσιακούς αγώνες που ακολουθούνται από ενθουσιώδεις οπαδούς. Η Alpine θα φέρει επίσης τις αξίες της (κομψότητα, ευφυΐα και θράσος) στο F1 paddock.

Πριν λίγα λεπτά διέρρευσε ότι στις 14 Ιανουαρίου ο de Meo θα ανακοινώσει το στρατηγικό σχέδιο της αγωνιστικής ομάδας της Alpine F1, τη συνεργασία με την Renault, καθώς και το livery του μονοθέσιο της Alpine.

Εκτός αυτού, κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι ο επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Suzuki στο MotoGP, Davide Brivio, θα αναλάβει τα αντίστοιχα καθήκοντα της Alpine F1. Υπό την ηγεσία του Brivio, η Suzuki κατέκτησε το 2020 το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών στο MotoGP. Οι οδηγοί της Alpine F1 για το 2021 θα είναι ο Esteban Ocon και ο Fernando Alonso.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα