Η πρώτη φωτογραφία του Vettel με τα πράσινα της Aston Martin

Σχετικά άρθρα

H Aston Martin επιστρέφει επίσημα στην Formula 1 μετά από 60 χρόνια και σήμερα ανακοίνωσε το νέο χορηγό τίτλου της αγωνιστικής ομάδας για την Formula 1, ενώ παράλληλα έδωσε δύο φωτογραφίες των οδηγών της, που teasάρουν τα χρώματα της.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα γίνουν τον Φεβρουάριο, με την ομάδα να αποκαλύψει το νέο μονοθέσιο και το livery του για το 2021, ενώ θα παρουσιάσει και το οδηγικό της δίδυμο, το οποίο περιλαμβάνει τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1, Sebastian Vettel και τον Lance Stroll.

Το επίσημο όνομα της ομάδας είναι Aston Martin Cognizant Formula One Team, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η συνεργασία με την εταιρία Cognizant. Αυτή είναι εκ των κορυφαίων εταιριών παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στον κόσμο, μετασχηματίζοντας μοντέλα επιχειρήσεων, λειτουργίας και τεχνολογίας πελατών για την ψηφιακή εποχή.

Προσφέρει υπηρεσίες και συμβουλευτικές υπηρεσίες πληροφορικής, και ιδρύθηκε το 1994. Το 2019 είχε κύκλο εργασιών 16,8 δισ. δολάρια, με την έδρα της να βρίσκεται στο New Jersey των Η.Π.Α. Απασχολεί 281.500 εργαζομένους, ενώ βρίσκεται στην 194η θέση της λίστας του Fortune 500.

Διάβασε ακόμα

Vettel: Ανυπομονώ να οδηγήσω το μονοθέσιο της Aston Martin

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα