Με τον ερχομό του 2021, το όνομα της Aston Martin επιστρέφει -μετά από 60 χρόνια- και επισήμως στο κόσμο της Formula 1, και θα κάνει το ντεμπούτο της στις 21 Μαρτίου στο GP της Αυστραλίας.

Η βρετανική ομάδα έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στους αγώνες αντοχής τα τελευταία χρόνια, με πολλές νίκες στις κατηγορίες της στις 24 ώρες του Le Mans, αλλά η νέα διοίκηση κατανοεί τη δύναμη της Formula 1, όταν πρόκειται για την αναγνωρισιμότητα του ονόματος της.

Η εμπλοκή της βρετανικής εταιρίας στην Formula 1 ξεκίνησε το 2017 μέσω της χορηγίας στη Red Bull Racing, αλλά πλέον αυτή η σχέση ολοκληρώθηκε και η Aston Martin εντάσσεται στην ελίτ της F1, ως κατασκευαστής. Τον Φεβρουάριο, η ομάδα θα αποκαλύψει το μονοθέσιο και το livery του 2021, ενώ θα παρουσιάσει το οδηγικό της δίδυμο, το οποίο περιλαμβάνει τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1, Sebastian Vettel και τον Lance Stroll.

H ομάδα θα έχει έδρα τις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις του Silverstone, λίγα μέτρα έξω από την διάσημη βρετανική πίστα, εκεί όπου μέχρι σήμερα είχε την έδρα της η Racing Point.