Με 420 άλογα το νέο Audi RS3

Σχετικά άρθρα

Το νέο Audi RS3 θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και μηχανικά θα φορά τον 2.5 TFSI κινητήρα απόδοσης 420 ίππων με 500 Nm ροπής, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς, ενώ το αυτοκίνητο θα υποστηρίζει και “drift mode”, δηλαδή θα μπορεί να στείλει την κίνηση αποκλειστικά στον πίσω άξονα.

Στιλιστικά θα ξεχωρίζει από το επιθετικό bodykit, τις διπλές οβάλ απολήξεις των εξατμίσεων, τις μεγάλες ζάντες και τα μεγάλα φρένα, με την απόσταση από το έδαφος να είναι μειωμένη.

Το νέο Audi RS3 θα φορά τα LED matrix φωτιστικά σώματα, τα οποία θα σχηματίζουν “καρό σημαία” στο κάτω τμήμα τους, δίνοντας έτσι μια ακόμη σπορ νότα στην εμφάνιση του μοντέλου.

Αυτό προκύπτει από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν που δείχνουν κάθε έκδοση του νέου A3 να διαθέτει διαφορετικό σχέδιο στο συγκεκριμένο τμήμα των μπροστινών φωτιστικών του σωμάτων, το οποίο αποτελείται από 3×5 LED.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr