Κάθε δημιουργία που παρουσιάζει η Singer Vehicle Design σε κάνει να την ποθείς ακόμα περισσότερο από την προηγούμενη. Είναι τέτοιος ο βαθμός της προσοχής στην λεπτομέρεια, τους χρωματικούς συνδυασμούς και την ποιότητα κατασκευής, που μαζί με την μοναδικότητα οι τιμές του έχουν εκτοξευθεί. Ο οίκος δημοπρασιών RM Sotheby’s πουλά μια Porsche 911 Reimagined by Singer του 1989 -μέσω των ιδιωτικών πωλήσεων του- και ζητά 925.000 δολάρια.

Το αυτοκίνητο ήταν παραγγελία προς τη Singer από έναν Καναδό επιχειρηματία και φιλάνθρωπο, ο οποίος έδωσε 752.000 δολάρια για να αγοράσει το αυτοκίνητο. Οι εργασίες μετατροπής της Porsche 911 (964) του 1989 σε αυτό το αυτοκίνητο ξεκίνησαν τον Αύγουστο του 2016 και ολοκληρώθηκαν τον επόμενο Αύγουστο, και από τότε έχει διανύσει μόλις 795 χλμ.

Μηχανικά, οι δημιουργίες της Singer κινούνται με τους κινητήρες που έχουν τα αυτοκίνητα “δότες”, αφού πρώτα επανακατασκευαστούν από την Singer.
Βαμμένη στο γκρι (Geyser Grey) χρώμα, διαθέτει δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό σε καφέ (Tobacco) χρώμα, ενώ υπάρχουν τα ρυθμιζόμενα Touring καθίσματα. Μηχανικά, όμως, τα αυτοκίνητα κινούνται με τους κινητήρες που έχουν τα αυτοκίνητα “δότες”, αφού πρώτα επανακατασκευαστούν από την Singer.

Υπεύθυνος γι’αυτή τη δουλεία είναι ο Frank Honsowetz, της εταιρίας Ed Pink Racing Engines, που όπως δηλώνει δεν θεωρεί καν τον εαυτό του “Porsche guy”, καθώς ειδικεύεται στους κινητήρες για dragster. Αυτός της Singer είναι ένας επίπεδος εξακύλινδρος 4,0-λιτρος ατμοσφαιρικός αερόψυκτος κινητήρας, απόδοσης 390 ίππων, που συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, το οποίο στέλνει τη κίνηση στους πίσω τροχούς.