Κάπως έτσι θα είναι το νέο Nissan Qashqai

Σχετικά άρθρα

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Nissan έδωσε μια teaser φωτογραφία του νέου Qashqai, το οποίο έχει προγραμματιστεί να παρουσιαστεί στις 18 του μηνός. Με βάση αυτήν την φωτογραφία και τις αντίστοιχες με καμουφλάζ, το TopElectricSUV ετοίμασε δύο rendering φωτογραφίες της νέας -τρίτης- γενιάς του μοντέλου, και μας δείχνει αρκετά πειστικά πως θα είναι η εμφάνιση του μοντέλου παραγωγής.

Το νέο Qashqai θα βασίζεται στην CMF-C πλατφόρμα της Συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi και θα γίνει το πρώτο μοντέλο που την χρησιμοποιεί τη συγκεκριμένη πλατφόρμα στην Ευρώπη. H Nissan έχει στόχο έως το 2024 το 50% των πωλήσεων της στην Ευρώπη να αφορά “ηλεκτροποιημένα” μοντέλα.

Στο εσωτερικό, το νέο Qashqai διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″ αλλά και head-up display 10,8″ το οποίο προβάλλει στο παρμπρίζ διάφορες πληροφορίες. Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια οθόνη αφής 9″ που υποστηρίζει Amazon Alexa, Apple Carplay και Android Auto, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό του θα υπάρχει ηχοσύστημα της Bose με 12 ηχεία, σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphone, θύρες USB, καθίσματα με σύστημα μασάζ, Nappa δερμάτινες επενδύσεις και άλλα.

Το νέο Qashqai θα είναι διαθέσιμο με τον 1.300άρη DiG-T κινητήρα βενζίνης, εξοπλισμένο με ήπια υβριδική τεχνολογία 12V, αλλά θα έχει στην γκάμα των κινητήρων του και το νέο υβριδικό σύστημα μετάδοσης e-Power, κάνοντας το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του. Η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο έτος, με την παραγωγή του να γίνεται στο εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland της Αγγλίας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...