Η Nissan έδωσε μια σειρά φωτογραφιών του εσωτερικού του νέου Qashqai, αλλά και ορισμένες νέες λεπτομέρειες του μοντέλου. Το νέο Qashqai διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″ αλλά και head-up display 10,8″ το οποίο προβάλλει στο παρμπρίζ διάφορες πληροφορίες.

1

Στο κέντρο του ταμπλό υπάρχει μια οθόνη αφής 9″ που υποστηρίζει Amazon Alexa, Apple Carplay και Android Auto, ενώ στον πρόσθετο εξοπλισμό του θα υπάρχει ηχοσύστημα της Bose με 120 ηχεία, σύστημα ασύρματης φόρτισης smartphone, θύρες USB, καθίσματα με σύστημα μασάζ, Nappa δερμάτινες επενδύσεις και άλλα.

2

Η καμπίνα του νέου Qashqai θα είναι πιο ευρύχωρη σε σχέση με τη τωρινή γενιά, μιας και οι διαστάσεις του μοντέλου έχουν μεγαλώσει. Το μήκος του αυξάνεται κατά 3,5 εκατοστά, το πλάτος κατά 3,2 εκατοστά και το ύψος κατά 2,5 εκατοστά, με το μεταξόνιο να αυξάνεται κατά 2 εκατοστά. Σε ότι αφορά τον χώρο αποσκευών, αυτός θα μεγαλώσει κατά 74 λίτρα σε σχέση με αυτόν της τωρινής γενιάς.

3

Οι πίσω επιβάτες διαθέτουν 2,8 εκατοστά επιπλέον χώρο για τα γόνατά τους, ενώ ο χώρος για τα κεφάλια των μπροστά και των πίσω επιβατών έχει αυξηθεί κατά 1,5 εκατοστό. Ο επιλογέας των ταχυτήτων έχει μειωθεί σε μέγεθος, χάρη στη τεχνολογία shift-by-wire.

4Διάβασε επίσης

Η Nissan αποκαλύπτει λεπτομέρειες του νέου Qashqai. Χωρίς diesel κινητήρες

Το νέο Qashqai έχει αναπτυχθεί σχεδόν εξ’ολοκλήρου στην Ευρώπη και θα παρουσιαστεί στις αρχές του 2021. Η παραγωγή θα γίνεται στο εργοστάσιο της Nissan στο Σάντερλαντ της Αγγλίας.