Στις 2 Μαρτίου τα αποκαλυπτήρια του Hyundai Bayon

Σχετικά άρθρα

Την ερχόμενη Τρίτη 2 Μαρτίου η Hyundai θα παρουσιάσει το Bayon, ένα νέο crossover μοντέλο που θα γίνει διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά μέχρι το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα εντελώς νέο μοντέλο που θα προστεθεί στη γκάμα των Kona, Tucson, Nexo και Santa Fe, καθιστώντας το τελευταίο μέλος της γκάμας των SUV της Hyundai στην Ευρώπη.

Θα τοποθετηθεί απέναντι από τα Ford Puma, Toyota Yaris Cross και τα υπόλοιπα μοντέλα της συγκεκριμένης κατηγορίας και κίνηση θα παίρνει από τους ίδιους κινητήρες που συναντάμε στο i20.

Με το Hyundai Bayon να είναι κυρίως ένα ευρωπαϊκό μοντέλο, η Hyundai αποφάσισε να το ονομάσει από μια ευρωπαϊκή πόλη. Έτσι, αυτό αντλεί έμπνευση από την πόλη Μπαγιόν (Bayonne) στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας.

Η τελευταία βρίσκεται ανάμεσα στις ακτές του Ατλαντικού και τα βουνά των Πυρηναίων, με την γαλλική πόλη να είναι μια εξαιρετική τοποθεσία για όσους απολαμβάνουν δραστηριότητες, όπως ιστιοπλοΐα και πεζοπορία, που ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής του νέου μοντέλου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...