Έτοιμο το πρώτο Nissan Skyline R32 GT-R που ανακατασκεύασε η Nismo

Σχετικά άρθρα

Από τον Δεκέμβριο του 2020 η Nismo προσφέρει πρόγραμμα ανακατασκευής παλιών Skyline GT-R R32, R33 και R34, δίνοντας τα μια δεύτερη ζωή, αφού τα ανακατασκευάζει σε τέτοιο βαθμό, λες και βγήκαν τώρα για πρώτη φορά από το εργοστάσιο.

Το Nissan Skyline R32 GT-R που βλέπεις είναι το πρώτο αυτοκίνητο που ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής του, που κόστισαν 45 εκατ. γιεν (348.000 ευρώ).

Η εταιρία έκανε βίδες το αυτοκίνητο και επισκεύασε τα πάντα σε αυτό, από την πιο μικρή βίδα, μέχρι το πλαίσιο, τον κινητήρα, το κιβώτιο ταχυτήτων, τα ηλεκτρικά και τα ηλεκτρονικά συστήματα.

Διάβασε επίσης

Η Nissan επαναφέρει στη παραγωγή τον θρυλικό RB26 εξακύλινδρο κινητήρα

Η Nissan έχει ξεκινήσει από τον Απρίλιο του 2017 το πρόγραμμα Nismo Heritage Parts, προσφέροντας ανταλλακτικά των Skyline GT-R R32, R33 και R34. Το πρόγραμμα Nismo Heritage Parts είναι στην πραγματικότητα μια πολυεπίπεδη προσπάθεια, με την Nissan να συνεργάζεται με τη Nismo, καθώς και με την Autech Japan, μια ιαπωνική εταιρεία tuning.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...