Την επόμενη Πέμπτη 11 του μηνός η Jeep θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου Grand Wagoneer, όπως και το Wagoneer. Από το teaser video βλέπουμε πως το μοντέλο δεν διαφέρει σημαντικά από πρωτότυπο που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο του 2020.

Το πρωτότυπο διέθετε 7 οθόνες στο εσωτερικό του. Συγκεκριμένα είχε ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3″, οθόνη ενημέρωσης και ψυχαγωγίας 12,1″, μια οθόνη μπροστά από τον συνοδηγό 10,25″, με μια επιπλέον οθόνη 10,25″ να βρίσκεται κάτω από την κεντρική οθόνη και να χρησιμεύει για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού και των καθισμάτων. Οι πίσω επιβάτες έχουν μπροστά τους από μια οθόνη 10,1″, ενώ μια ακόμη οθόνη 10,3″ βρίσκεται ανάμεσά τους, μέσω της οποίας ελέγχονται οι ρυθμίσεις των πίσω καθισμάτων και του κλιματισμού.

Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας βασίζεται στο Android Uconnect 5, με το αυτοκίνητο να διαθέτει LED κρυφό φωτισμό, δερμάτινες επενδύσεις, αλουμινένια και ξύλινα στοιχεία, 23 ηχεία και τρεις σειρές καθισμάτων, έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες.