Η Toyota έχει δημοσιεύσει ένα μακρύ ερωτηματολόγιο που πρέπει να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αγοράσουν ένα GR Super Sport, προτού η ιαπωνική εταιρία αποφασίσει σε ποιον θα δώσει το νέο της hypercar.

Το πρώτο πράγμα που θέλει να γνωρίζει η Toyota είναι τι άλλα αυτοκίνητα επιδόσεων έχει ο ενδιαφερόμενος στο γκαράζ του. Επίσης ρωτά πόσα χιλιόμετρα οδηγεί κάθε χρόνο με τα σπορ αυτοκίνητά τους, αλλά και ποια σπορ μοντέλα σκοπεύει να αγοράσει στο μέλλον.

Στη συνέχεια, τα πράγματα γίνονται πιο συγκεκριμένα. Η Toyota ρωτά αν ο ενδιαφερόμενος διαθέτει ή διέθετε ένα Toyota 2000GT ή ένα Lexus LFA, ενώ υπάρχουν και αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Η Toyota θέλει να μάθει πόσο συχνά οδηγεί ο ενδιαφερόμενος στην πίστα κάθε χρόνο και αν έχει άδεια αγώνων της FIA. Υπάρχει ακόμη μια ερώτηση σχετικά με το επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού στο οποίο συμμετέχει, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής “Είμαι ιδιοκτήτης μιας ομάδας αγώνων”.

Το τελευταίο σύνολο ερωτήσεων θέλει να μάθει συγκεκριμένα γιατί επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος να αποκτήσει ένα GR Super Sport που θα κυκλοφορήσει το 2022 και θα παίρνει κίνηση από έναν υβριδικό V6 twin-turbo κινητήρα απόδοσης 1.000 ίππων. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα είναι σε θέση να τα κάνει σε 2,5 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 7 δευτερόλεπτα, με την τιμή του να ανέρχεται στα 2,4 εκατ. ευρώ.

Μπορείς να βρεις το ερωτηματολόγιο στο link της πηγής.