H Hyundai teasάρει το Staria, ένα νέο πολυτελές πολυμορφικό

Σχετικά άρθρα

Η Hyundai έδωσε μερικές teaser φωτογραφίες ενός νέου minivan, το οποίο πιθανόν θα αντικαταστήσει το H1/Starex/iMax. Το νέο μοντέλο ονομάζεται Staria και -σύμφωνα με την Hyundai- θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές, χωρίς να αποκαλύψει ποιες ακριβώς.

Από τις φωτογραφίες βλέπουμε ότι το επερχόμενο minivan έχει φουτουριστικό εξωτερικό σχεδιασμό, με την κορεατική αυτοκινητοβιομηχανία να τονίζει ότι μοιάζει με διαστημόπλοιο. Το εμπρός μέρος κυριαρχείται από μια μεγάλη LED λωρίδα που διατρέχει το πλάτος από φτερό σε φτερό, με τα φωτιστικά σώματα να είναι τοποθετημένα χαμηλότερα και στα άκρα της μεγάλης μάσκας.

Στο προφίλ, μπορούμε να δούμε δύο συρόμενες πίσω πόρτες, μεγάλα παράθυρα, ψηλή οροφή και κάθετα τοποθετημένα πίσω φώτα, που φαίνεται να αποτελούνται από πολλά LED, όπως αυτά του Ioniq 5.

H εταιρία αναφέρει ότι παρέχει εξαιρετική άνεση και ευκολία, κάτι που θα κάνει το Staria ιδανικό τόσο για επαγγελματική όσο και για οικογενειακή χρήση. Στο εσωτερικό η καμπίνα διαθέτει μια μεγάλη οθόνη για το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, που βρίσκεται ψηλά και στη μέση του ταμπλό.

Με βάσει τις φωτογραφίες που έδωσε η Hyundai, δεν διακρίνεται οθόνη για τον πίνακα οργάνων, μπροστά από τον οδηγό (τουλάχιστον όχι από αυτήν τη γωνία), οπότε -εκτός του head-up display- ενδέχεται να εμφανίζονται όλες οι πληροφορίες στην κεντρική οθόνη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα

Ανακαλούνται 511 Hyundai Kona στην Ελλάδα, παραγωγής από Απρίλιο 2023 ως και Δεκέμβριο 2023 που έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα από τον Επίσημο Εισαγωγέα, επειδή...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...