Το Renault Kadjar είναι πλέον διαθέσιμο με τον turbo κινητήρα βενζίνης 1.3 TCe απόδοσης 140 ίππων με 260 Nm ροπής, προδιαγραφών ρύπων Euro 6 D Full, με το μοντέλο στην έκδοση Sport Edition να ξεκινά από τα 22.980 ευρώ.

Ο κινητήρας συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC 7 σχέσεων (240 Nm), με το αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 9,8 δευτ. με το χειροκίνητο κιβώτιο και 9,5 δευτ, με το αυτόματο. Έχει τελική ταχύτητα 200 χλμ/ώρα και η μέση κατανάλωση του ανακοινώνεται στα 6,2 λίτρα/100 χλμ.

Στον βασικό εξοπλισμό της Sport Edition έκδοσης συναντάμε μεταξύ άλλων: αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες φωτεινότητας και βροχής, ψηφιακό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 7″, Pack NAV: Renault R-Link 2, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής 7″, σύστημα πλοήγησης και ευρωπαϊκή χαρτογράφηση, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης με σύστημα φωτισμού προσαρμοζόμενης κατεύθυνσης, ζάντες αλουμινίου 17″, σύστημα Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας. σύστημα Αναγνώρισης Πινακίδων Οδικής Σήμανσης (TSR) με Προειδοποίηση Υπέρβασης Ορίου Ταχύτητας κ.α.

Η έκδοση εξοπλισμού Sport Edition Plus περιλαμβάνει επιπλέον το σύστημα Υποβοήθησης της Πρόσφυσης μέσω του ESP, Extended Grip2, που αναβαθμίζει τις δυνατότητες κίνησης του Kadjar ακόμα και σε εδάφη με χαμηλό συντελεστή πρόσφυσης, όπως οι λασπώδεις ή αμμώδεις επιφάνειες. Το Extended Grip2 ρυθμίζεται σε τρία επίπεδα (Road, Uneven Ground και Expert), ενώ συνδυάζεται με ελαστικά all season.