Η Lexus θα παρουσιάσει το μελλοντικό της όραμα και ένα νέο concept στις 30 Μαρτίου

Σχετικά άρθρα

Η Lexus ανακοίνωσε ότι στις 30 Μαρτίου θα παρουσιάσει το μελλοντικό της όραμα, μαζί με ένα νέο concept που θα συμβολίζει τις προθέσεις της για το μέλλον και θα σηματοδοτεί την αρχή της επόμενης γενιάς των μοντέλων της.

Το νέο πρωτότυπο θα μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της ιαπωνικής εταιρίας και θα είναι ηλεκτροκίνητο. Θα κάνει χρήση του Direct4, ενός νέου συστήματος ελέγχου ηλεκτρικής κίνησης, που έχει σχεδιαστεί για την επόμενη γενιά ηλεκτρικών και υβριδικών ηλεκτρικών οχημάτων, με μέσο αποθήκευσης ενέργειας τις μπαταρίες.

Το Direct4 ελέγχει με ακρίβεια την παροχή ροπής από τους εμπρός και πίσω ηλεκτρικούς κινητήρες, καθώς και τη δύναμη πέδησης και των τεσσάρων τροχών, για τη δημιουργία torque vectoring.

Ρυθμίζοντας αυτόματα την ισορροπία του μπροστινού και του πίσω άξονα, το σύστημα προσαρμόζει τις συνθήκες οδήγησης στις προθέσεις του οδηγού, αλλάζοντας την αίσθηση οδήγησης και δίνοντας στο αυτοκίνητο τα καλύτερα χαρακτηριστικά οδήγησης.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...