Frank Stephenson και Praga Cars παρουσιάζουν το livery του αγωνιστικού R1

Σχετικά άρθρα

O Frank Stephenson και η Praga Cars παρουσίασαν σήμερα το livery που θα φέρει το αγωνιστικό R1, το οποίο θα τρέξει στο βρετανικό πρωτάθλημα αντοχής του 2021 (Britcar Endurance Championship).

Η τσέχικη εταιρία αναβάθμισε πρόσφατα το R1 και πλέον αυτό έχει σώμα κατασκευασμένο από carbon και zylon, με το βάρος του να ανέρχεται σε μόλις 643 κιλά. Επίσης υπάρχει βελτιωμένο bodykit που παράγει 15% περισσότερη κάθετη αεροδυναμική πίεση, ενώ παράλληλα μειώνει την αντίσταση κατά 5%.

Μηχανικά, ο 2,0-λιτρος turbo κινητήρας προερχόμενος από την Renault, αποδίδει 365 άλογα με 410 Nm ροπής και έχει νέο λογισμικό που βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού, ενώ έχει και ομαλότερη καμπύλη ισχύος.

Η μέγιστη ροπή είναι διαθέσιμη σε μεγαλύτερο εύρος στροφών, με το ρεζερβουάρ καυσίμου να έχει αυξηθεί κατά 50% και να αγγίζει πλέον τα 92 λίτρα. Το αγωνιστικό φέρει επίσης νέους προβολείς αλλά και ρυθμιζόμενα πεντάλ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...