Πρόβλημα με την 12 volt μπαταρία για το Ford Mustang Mach-E

Σχετικά άρθρα

Με την Ford να έχει παραδώσει περισσότερα από 6.600 Mustang Mach-E σε πελάτες της στις ΗΠΑ, ορισμένοι παραπονιούνται πως μετά από τη φόρτιση της μπαταρίας δεν μπορούν να βάλουν μπροστά το αυτοκίνητό τους, μιας και η 12 volt μπαταρία έχει εκφορτιστεί.

Σύμφωνα με την Ford πρόκειται για σφάλμα του λογισμικού που προκαλεί την εκφόρτιση της 12 volt μπαταρίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης της μπαταρίας υψηλής τάσης του αυτοκινήτου.

Το πρόβλημα αφορά τα Ford Mustang Mach-E που κατασκευάστηκαν πριν από τις 3 Φεβρουαρίου 2021, με το πρόβλημα να επιδιορθώνεται με την τοποθέτηση νέου λογισμικού, αλλά αυτό δεν μπορεί να εγκατασταθεί ασύρματα μέσω over-the-air αναβάθμισης και έτσι οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που επηρεάζονται από το συγκεκριμένο πρόβλημα πρέπει να πάνε σε μια αντιπροσωπεία ώστε οι μηχανικοί της Ford να εγκαταστήσουν το νέο λογισμικό.

Διάβασε επίσης

Οι τιμές του Ford Mustang Mach-E στην Ελλάδα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...