Ο James Beck, αστυνομικός του αυτοκινητόδρομου Montana Highway, σταμάτησε πρόσφατα για έλεγχο ένα Subaru Outback το οποίο είχε θρυμματισμένο παρμπρίζ, αποτέλεσμα -μάλλον- κάποιου προηγούμενου ατυχήματος.

Και αυτό γιατί δεν έγινε επίσημα γνωστό το τι προκάλεσε τη ζημιά, αλλά μπορούμε να διακρίνουμε ότι το ιαπωνικό μοντέλο διαθέτει διαλυμένο εμπρός αριστερά προβολέα, με το εμπρός αριστερό φτερό και την αριστερή πόρτα να είναι αρκετά χτυπημένα, ενώ το παράθυρο του οδηγού λείπει.

Παρά τις εκτεταμένες ζημιές του αυτοκινήτου, ο ιδιοκτήτης συνέχιζε να το οδηγεί. Και δεν μιλάμε απλώς για μικρές αποστάσεις, καθώς ο οδηγός φέρεται να παραδέχτηκε ότι ταξίδευε σε πολλές πολιτείες σε αυτήν την κατάσταση. Ο ίδιος χρησιμοποιούσε γυαλιά προστασίας προσώπου για να μην του έρχονται θραύσματα στα μάτια του, καθώς προς τα εμπρός κοιτούσε μέσα από μια “κλειδαρότρυπα”, ήτοι μια μικρή οπή στο παρμπρίζ.

Η αστυνομία του αυτοκινητόδρομου μετέφερε το Outback στον τελικό του προορισμό πάνω σε ένα τρέιλερ, χωρίς να γίνεται γνωστό αν ο οδηγός πήρε κλήση.