Ο Justin Lin, ο σκηνοθέτης του Fast and Furious 9 και άλλων ταινιών του franchise, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για τις επόμενες ταινίες των Fast and Furious, και απ’ότι φαίνεται η φαντασία του οργιάζει.

Όπως παραδέχονται και οι συντελεστές των ταινιών, δεν υπάρχει κάτι που να φαίνεται υπερβολικό, καθώς δεν αποκλείουν μελλοντικά να συναντήσουν μέχρι και δεινόσαυρους, με τον Lin να μην βρίσκει κακή ιδέα το ενδεχόμενο το Fast and Furious να κάνει crossover με το Jurassic World, λέγοντας:

Λοιπόν, δε θα πω “ποτέ μη λες ποτέ” σε τίποτα. Και το γεγονός πώς μέρος της φιλοσοφίας μας είναι να μην μπαίνουμε σε κουτιά και πλαίσια. Αυτό μπορώ να πω μόνο.

Έτσι, μετά το διάστημα δεν ξέρουμε τι άλλο μπορούμε να δούμε, με την Michelle Rodriguez να δηλώνει ενθουσιασμένη με την ιδέα, λέγοντας:

Όταν φτάνεις σε μια συγκεκριμένη κορυφή, δεν υπάρχει άλλο μονοπάτι μετά εκτός από το να συναντήσεις άλλα brands και να συγχωνευτείς, είναι αυτό που κάνουν μεγάλες εταιρίες μεταξύ τους όταν γίνονται τεράστιες…

Το μόνο που στέκεται εμπόδιο σε κάτι τέτοιο είναι οι δικηγόροι και τα στούντιο. Επειδή, συνήθως τα brands, όταν θες να συγχωνευτείς, ανήκουν σε διαφορετικά στούντιο και τέτοια, αλλά στην προκειμένη, Jurassic World και Fast and Furious βρίσκονται κάτω από την ίδια στέγη. Δεν ξέρω, απλά λέω ότι μπορεί να δουλέψει.