H Kia ανακαλεί 147.000 Soul και Seltos στις ΗΠΑ για πρόβλημα στον κινητήρα

Σχετικά άρθρα

Η Kia ανακοίνωσε την ανάκληση του Soul και του Seltos στις Η.Π.Α., καθώς εντόπισε προβληματικά “δαχτυλίδια” στα έμβολα των κινητήρων τους. Όπως γνωρίζεις, πάνω σε κάθε έμβολο υπάρχουν τρία δαχτυλίδια/τσιμούχες, τα οποία έχουν ως στόχο να κρατήσουν το λάδι έξω από τον θάλαμο καύσης. Μέσα στο θάλαμο, δεν πρέπει να υπάρχει τίποτε άλλο εκτός από το εύφλεκτο μείγμα αέρα-καυσίμου.

Η κορεάτικη εταιρία αναφέρει ότι επηρεάζονται 147.249 αυτοκίνητα, τα οποία εφοδιάζονται με τον 2,0-λιτρο τετρακύλινδρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, με τα προβληματικά “δαχτυλίδια” να είναι σε θέση να προκαλέσουν ζημιά στον κινητήρα.

Οι αντιπρόσωποι της Κia θα “ανοίξουν” τους κινητήρες και θα ελέγξουν για τυχόν ζημιές και σε όσα οχήματα διαπιστωθεί ζημιά στον κινητήρα, αυτά θα λάβουν νέους κινητήρες. Η εταιρεία αναφέρει επίσης ότι θα τοποθετήσει στα οχήματα λογισμικό για ένα σύστημα που ανιχνεύει θόρυβο από τα “δαχτυλίδια” των εμβόλων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Κάπως έτσι θα μοιάζει το νέο Kia Tasman [Renderings]

Την περασμένη εβδομάδα η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Με βάση αυτό και...

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...