Νέα έπιπλα από την Bentley με ύφασμα από… μάρμαρο

Σχετικά άρθρα

Από το 2013 η Bentley εκτός από αυτοκίνητα προσφέρει στους πελάτες της και πολυτελή έπιπλα, με την εταιρία να παρουσιάσει σήμερα μια νέα σειρά επίπλων, με τον καναπέ και την πολυθρόνα της σειράς Ramsay Line να διαθέτουν ένα ειδικό ύφασμα που μέσα του υπάρχει σκόνη από μάρμαρο. Τα έπιπλα διαθέτουν επίσης πλάτη από ξύλο και δερμάτινα μαξιλάρια.

Το υλικό ονομάζεται Marm\More και είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται σε κάποιο έπιπλο. Η Bentley αναφέρει πως η σκόνη του μάρμαρου αναμιγνύεται με ένα ειδικό σύνθετο υλικό προκειμένου να δημιουργηθεί ένα υγρό μικροφίλμ, το οποίο στη συνέχεια αναμιγνύεται με το ύφασμα.

Εκτός από την σειρά Ramsay Line, η Bentley παρουσίασε το ξύλινο Styal γραφείο και το ξύλινο Aldford τραπέζι, διαθέσιμο είτε σε ορθογώνιο είτε σε κυκλικό σχήμα, με το πάνω μέρος του να είναι κατασκευασμένο από μάρμαρο, ενώ στο τελείωμα των ποδιών του υπάρχουν μεταλλικά στοιχεία.

ΠηγήBentley

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...