Το τελευταίο αγροτικό HSV GTSR Maloo πωλείται για 481.500 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Ήταν Φεβρουάριος του 2017 όταν η Holden Special Vehicles (HSV) λίγο πριν βάλει λουκέτο η Holden, έβγαλε στην αγορά της Αυστραλίας το GTSR Maloo. Πρόκειται για ένα UTE, ή όπως αποκαλούν τα αγροτικά στην Ωκεανία. Η συγκεκριμένη έκδοση ήταν το κύκνειο άσμα του μοντέλου και μηχανικά φορά τον 6,2-λίτρων LS9 κινητήρα της Corvette ZR1 (C7), απόδοσης 583 ίππων με 740 Νm ροπής.

Αυτός συνδυάζεται με ένα 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ειδικά σχεδιασμένο για χρήση εντός πίστας, με την κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα. Επιπλέον, το GTSR Maloo πατά σε σφυρήλατες ζάντες 20″, έχοντας εξαπίστονα φρένα με δίσκους 410 χλστ.

Η HSV έβγαλε στην παραγωγή μόλις 600 GTSR Maloo και το τελευταίο εξ’αυτών έχοντας διανύσει μόλις 151 χιλιόμετρα αναζητά νέο ιδιοκτήτη. Η τιμή του είναι τσουχτερή, αφού για να το κάνει κάποιος δικό του θα πρέπει να δώσει το ποσό των 749.998 δολαρίων Αυστραλίας (481.500 ευρώ).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr