Καθυστερούν οι παραδόσεις των ανανεωμένων Tesla Model S και Model X

Σχετικά άρθρα

Στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου, η Tesla παρουσίασε τα ανανεωμένα Model S και Model X, τα οποία εκτός από μικρές αλλαγές στην εξωτερική τους εμφάνιση, διαθέτουν εντελώς νέο εσωτερικό.

Ωστόσο, μέχρι σήμερα -σχεδόν 3,5 μήνες μετά- οι παραδόσεις των ανανεωμένων μοντέλων δεν έχουν ξεκινήσει, και απ’ότι φαίνεται δεν πρόκειται να γίνουν σύντομα. Ο χρόνος αναμονής του Model S αυξήθηκε κατά περίπου ένα μήνα, ενώ οι παραδόσεις για το Model X μεταφέρθηκαν κατά τρεις μήνες πιο πίσω.

Πιο συγκεκριμένα, οι παραδόσεις του Model S στην Αμερική για την έκδοση Long Range θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο/Οκτώβριο, όταν αρχικά ήταν να ξεκινήσουν τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο. Για την έκδοση Plaid, οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο/Σεπτέμβριο, όταν ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για τον Ιούνιο/Ιούλιο. Τέλος, το Model S Plaid+ δεν επηρεάζεται, και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στα μέσα του 2022, όπως είχε οριστεί αρχικά.

Από την άλλη, οι παραδόσεις του Model X στην Αμερική τόσο στην έκδοση Long Range, όσο και στην Plaid θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο/Φεβρουάριου του 2022, όταν αρχικά ήταν προγραμματισμένα για τον Οκτώβριο/Νοέμβριο, και στις δύο περιπτώσεις.

Τέλος, οι χρόνοι αναμονής για τα Model 3/Model Y μειώθηκαν κατά μια εβδομάδα και πλέον είναι 6 με 8 εβδομάδες, ανάλογα την έκδοση.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla δεν θα προσφέρει φέτος την Full Self Driving λειτουργία σε όλους τους πελάτες της.

Διάβασε ακόμα

Elon Musk: Υψηλή ζήτηση για τα ανανεωμένα Model S και X

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Tesla ζητά από τους μετόχους της να δώσουν 56 δισ. δολάρια στον Elon Musk

Η Tesla θα ζητήσει από τους μετόχους της να ψηφίσουν ξανά για το ίδιο πακέτο αποζημίωσης ύψους 56 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τον διευθύνοντα σύμβουλο...