Με τα χρώματα της Gulf τα μονοθέσια της McLaren στο GP του Μονακό

Σχετικά άρθρα

Η McLaren φέρνει τα εμβληματικά μπλε και πορτοκαλί χρώματα της Gulf Oil στη Formula 1, καθώς στο Grand Prix του Μονακό, το επόμενο Σαββατοκύριακο, θα τρέξει με ένα one-off livery, κάτι που σημαίνει πως η McLaren θα χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο χρωματισμό αποκλειστικά στο GP του Μονακό.

Η σχέση της βρετανικής ομάδας με την Gulf χρονολογείται από τις ημέρες του ιδρυτή της ομάδας, Bruce McLaren, με τις δύο εταιρείες να συνεργάζονται σε αγώνες της F1 και των Can-Am στα τέλη της δεκαετίας του 1960 και στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2020, όταν η Gulf Oil εντάχθηκε ως στρατηγικός εταίρος της McLaren. Οι δύο MCL35M θα φέρουν το περίφημο μπλε με τις πορτοκαλί ρίγες όλο το Σαββατοκύριακο του Grand Prix του Μονακό, όντας η δεύτερη φορά που τα μονοθέσια της McLaren φέρει αυτά τα χρώματα.

Η McLaren F1 GTR έτρεξε με τα χρώματα της Gulf στις 24 ώρες του Le Mans του 1997, όταν τερμάτισε στη δεύτερη θέση. Οι στολές και τα κράνη των Lando Norris και Daniel Ricciardo θα είναι και αυτά στα χρώματα της Gulf, με τα κράνη μετά το τέλος του GP να βγαίνουν σε δημοπρασία, με όλα τα έσοδα να δωρίζονται σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...