Αύξηση 218,6% στις πωλήσεις νέων ΙΧ στην Ευρώπη τον Απρίλιο

Σχετικά άρθρα

Αυξημένες κατά 218,6,% ήταν οι πωλήσεις νέων επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ τον Απρίλιο σε σχέση με έναν χρόνο πριν, όπου είχαν τεθεί σε ισχύ αυστηροί περιορισμοί λόγω της Covid-19.

Συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο πουλήθηκαν 862.226 νέα αυτοκίνητα έναντι 270.651 το ίδιο διάστημα του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACEA). Από την αρχή του έτους έχουν πουληθεί στην ΕΕ 3.442.439 νέα αυτοκίνητα, +24,4% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020 (2.750.659).

Το VW Group εξακολουθεί να είναι η αυτοκινητοβιομηχανία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Γηραιά Ήπειρο. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Stellantis, ενώ το Renault Group βρίσκεται στη τρίτη θέση. Στην τέταρτη θέση συναντάμε το Hyundai Group και στην πέμπτη το BMW Group.

Περισσότερες λεπτομέρειες με τις πωλήσεις κάθε αυτοκινητοβιομηχανίας μπορείς να βρεις σε αυτό το PDF.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...