Καθυστερεί η κυκλοφορία της McLaren Artura στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Η McLaren αρχικά σκόπευε να παρουσιάσει το νέο υβριδικό supercar της πριν από το τέλος του 2020, αλλά αυτό καθυστέρησε εξαιτίας της πανδημίας της Covid-19. Έτσι, τα αποκαλυπτήρια του μοντέλου, που αντικαθιστά την 570S και παράλληλα σημάνει το τέλος της παραγωγής της Sport Series γκάμας, έγιναν τον περασμένο Φεβρουάριο, ώστε να κυκλοφορήσει άμεσα.

Ωστόσο, ανώνυμες πηγές του Automotive News ανέφεραν ότι το Artura δεν θα γίνει διαθέσιμο στους πελάτες της εταιρίας στις Η.Π.Α. τον Ιούνιο, όπως είχε προγραμματιστεί. Τα προβλήματα με τους προμηθευτές λογισμικού σημαίνουν ότι οι ιδιοκτήτες δεν θα μπορέσουν να παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους μέχρι τα τέλη Αυγούστου ή στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής φύση του προβλήματος, αλλά αυτή είναι η δεύτερη καθυστέρηση που αντιμετωπίζει το Artura, τουλάχιστον για την αγορά της Αμερικής.

Να θυμίσω ότι το νέο της plug-in υβριδικό supercar της βρετανικής εταιρίας συνδυάζει έναν νέο 3,0-λιτρο V6 twin-turbo κινητήρα, τοποθετημένο στο κέντρο που κινεί τον πίσω άξονα, απόδοσης 585 ίππων στις 7.500 σ.α.λ με 585 Nm ροπής μεταξύ 2.250 και 7.000 σ.α.λ., και έναν ηλεκτροκινητήρα 95 ίππων με 225 Nm ροπής, που κινεί τον μπροστά άξονα.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: McLaren Artura. Plug-in υβριδικό supercar με 680 άλογα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μια street-legal McLaren Senna GTR στους δρόμους του Λονδίνου

Πριν 5 χρόνια η McLaren παρουσίασε την Senna GTR, ήτοι την έκδοση του μοντέλου που μπορεί να κινηθεί αποκλειστικά εντός πίστας. Η βρετανική εταιρία έβγαλε...