Η Porsche ανακαλεί την Taycan και την Panamera στην Αμερική

Σχετικά άρθρα

Η Porsche ανακοίνωσε ότι ανακαλεί στις Η.Π.Α την Taycan, η δεύτερη ανάκληση του ηλεκτρικού μοντέλου, για ένα πιθανό πρόβλημα στην ανάρτηση της. Πιο συγκεκριμένα, στο επίσημο έγγραφο, η NHTSA σημειώνει ότι ο μπροστινός κάτω βραχίονας μπορεί να ραγίσει ή/και να σπάσει.

Εάν αυτή η σύνδεση χαλάσει, τότε ο οδηγός θα αντιμετωπίσει ξαφνική απώλεια σταθερότητας και ελέγχου του οχήματος, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος. Η ανάκληση αφορά όλη τη γκάμα της Taycan, ήτοι την βασική έκδοση, την 4S, την Turbo και την Turbo S.

Εκτός αυτών, όμως, αφορά και τις Panamera, Panamera Turbo S, Panamera GTS, Panamera 4, Panamera 4 Sport Turismo, Panamera 4 Executive, Panamera 4S Executive, Panamera 4S, Panamera 4S E-Hybrid, και Panamera 4 E-Hybrid.

Συνολικά, η ανάκληση αφορά 565 οχήματα των προαναφερθέντων μοντέλων, με την Porsche να ενημερώνει τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων στις 16 Ιουλίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 7.458 Porsche Taycan λόγω κινδύνου πυρκαγιάς

Η Porsche προχωρά στην ανάκληση 7.458 Taycan, παραγωγής μεταξύ 2018 και 2024 εξαιτίας πιθανού προβλήματος στις μπαταρίες τους που θα μπορούσε να οδηγήσει σε...

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...