Τον Μάρτιο του 2011, η Singer Vehicle Design παρουσίασε το πρώτο αυτοκίνητο που ολοκλήρωσε και είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν περίμενε ότι μετά από δέκα χρόνια η απήχηση που έχουν οι restomoded κατασκευές της έχουν αποκτήσει τέτοια αξία.

Ένα χρόνο αργότερα ολοκλήρωσε την ανακατασκευή της συγκεκριμένης Porsche 911 (964), η οποία ήταν η όγδοη στη σειρά. Πρόκειται για τη Brooklyn Commission (όπως είναι το εσωτερικό όνομα του αυτοκινήτου), και φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου supercar.

Αυτό σημαίνει ότι το σώμα της είναι κατασκευασμένο από carbon και μηχανικά κινείται από έναν 3,8 εξακύλινδρο boxer κινητήρα, απόδοσης 410 ίππων προερχόμενο από την 993. Ο κινητήρας έχει δεχτεί φυσικά μερικές αλλαγές όπως νέα κυλιδροκεφαλή, νέα πιστόνια, νέους εκκεντροφόρους και στρόφαλο από την 997 GT3, νέα εξάτμιση, νέα αντλία λαδιού και πιστόνια τιτανίου.

Φυσικά έχει αλλαχθεί και η ECU με μια Motec M800 ECU (που διαθέτει Launch Control) και μπορεί να στροφάρει πλέον με άνεση και ασφάλεια στις 8.000 σ.α.λ.

Τα φρένα είναι της Brembo ενώ η ανάρτηση της Bilstein. Στο ρετρό εσωτερικό ξεχωρίζει ο χρονογράφος της Tag Heuer και τα δερμάτινα καθίσματα της Recaro. Το αυτοκίνητο έχει βγει σε δημοπρασία από το Collecting Cars, και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το υψηλότερο bid ανέρχεται σε 525.000 λίρες Αγγλίας (€612.170). Με την δημοπρασία να λήγει σε 22 ώρες είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η τιμή θα αυξηθεί περαιτέρω.