Ο Elon Musk αποφάσισε να πουλήσει και το τελευταίο σπίτι που έχει στην ιδιοκτησία του κάνοντας πράξη τη δέσμευση του. Ο Musk πριν από περίπου ένα χρόνο είχε ανακοινώσει την πρόθεσή του να πουλήσει όλα τα ακίνητα που έχει το όνομά του, δικαιολογώντας την απόφαση του αυτή, λέγοντας ότι δεν θέλει να δέχεται άλλες επικρίσεις για την περιουσία του.

Το τελευταίο σπίτι που έχει στην κατοχή του ο Musk βγήκε στην αγορά προς πώληση για 37,5 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Musk νοικιάζει αυτό το ακίνητο για διάφορες εκδηλώσεις.

Ο ίδιος ο Musk γνωστοποίησε την είδηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter. Μάλιστα έγραψε ότι είναι προτιμότερο το σπίτι να καταλήξει σε μια μεγάλη οικογένεια που θα επιλέξει να ζει εκεί. Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος τον Ιούνιο του 2020 πούλησε πέντε ακόμα σπίτια του στη Καλιφόρνια, αξίας 97.5 εκατ. δολαρίων Τον Οκτώβριο του 2020 πούλησε ένα άλλο σπίτι που στο παρελθόν άνηκε στον θρυλικό ηθοποιό Gene Wilder.

Πριν τη δημόσια δέσμευσή του, ο Musk είχε πουλήσει και άλλες κατοικίες που είχε στο όνομά του. Τον Αύγουστο του 2019 πούλησε το πρώτο του μεγάλο σπίτι στο Λος Άντζελες για 4 εκατομμύρια δολάρια.