Ο Harry Metcalfe είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ένα δημοσιογραφικό Toyota GR Yaris τον περασμένο Ιανουάριο, και ήταν τόσο εντυπωσιασμένος που αποφάσισε να παραγγείλει ένα για να το προσθέσει στη συλλογή του. Η ζήτηση για το GR Yaris στην Αγγλία (και όχι μόνο) είναι πολύ μεγάλη, και έτσι ο Metcalfe θα έπρεπε να περιμένει μέχρι τον Δεκέμβριο για να παραλάβει το αυτοκίνητο του.

Ευτυχώς γι ‘αυτόν, όμως, κάποιος που είχε κάνει παραγγελία σε τοπικό αντιπρόσωπο την ακύρωσε, και έτσι ο Βρετανός παρέλαβε τα κλειδιά του κόκκινου GR Yaris του στις αρχές Μαρτίου. Στο παραπάνω video θα δεις τον Metcalfe μαζί με τον γιο του να μας μιλάνε για μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της καθημερινής χρήσης του GR Yaris.

Εκτός αυτού, ο Metcalfe λίγο μετά την παραλαβή του αυτοκινήτου έκανε μερικές τροποποιήσεις σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, έβαψε τις μαύρες ζάντες του αυτοκινήτου σε χαλκό/χρυσό, το ίδιο χρώμα που έχουν οι ζάντες της Lamborghini Huracan Performante, με το νέο χρώμα των ζαντών του GR Yaris να μεταμορφώνουν την εμφάνιση του.

Μερικές από τις επικρίσεις τους για το αυτοκίνητο περιλαμβάνουν το εξαιρετικά υψηλό κάθισμα του οδηγού, καθώς και τα υψηλά επίπεδα θορύβου από τον δρόμο.