Καταστράφηκαν ολοσχερώς ολοκαίνουρια Toyota Land Cruiser πάνω σε φορτηγό μεταφοράς

Σχετικά άρθρα

Ένα φορτηγό μεταφοράς αυτοκινήτων φορτωμένο με αρκετά ολοκαίνουρια Toyota Land Cruiser ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην πόλη Salalah του Ομάν (το παλαιότερο ανεξάρτητο κράτος στον αραβικό κόσμο), με αποτέλεσμα τουλάχιστον τέσσερα εξ’αυτών να καταστραφούν ολοσχερώς.

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες τη στιγμή της γραφής αυτών των γραμμών, αλλά γνωρίζουμε ότι το συμβάν συνέβη ενώ το φορτηγό με τα ιαπωνικά μοντέλα κατευθυνόταν σε αντιπροσωπεία της Toyota στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, στη νοτιοανατολική ακτή της αραβικής χερσονήσου στη Δυτική Ασία.

Η Toyota δίνει προτεραιότητα στο λανσάρισμα του νέου Land Cruiser (LC300) στις αραβικές χώρες, όπου το αξιόπιστο off-roader έχει τεράστια εμπορική επιτυχία.

Διάβασε ακόμα

Επίσημο: Νέο Toyota Land Cruiser

ΠηγήInstagram

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...

Δύο νέα ηλεκτρικά παρουσίασε η Toyota στη Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου η Toyota παρουσίασε τα bZ3C και bZ3X, δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά της Κίνας. Αποτελούν τις...