Η Ford βγάζει άρωμα με μυρωδιά βενζίνης για όσους αγοράσουν τη Mustang Mach-E

Σχετικά άρθρα

Πρόσφατα, η Ford λάνσαρε στην Ευρώπη τη νέα, αμιγώς ηλεκτρική, Mustang Mach-E, με την Μπλε Οβάλ εταιρία να αναθέτει σε εξωτερική εταιρία να κάνει μια έρευνα σχετικά με την μεταστροφή στην ηλεκτροκίνηση και τι είναι αυτό που θα λείψει περισσότερο στο κοινό, μόλις αποκτήσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ένας στους πέντε οδηγούς δήλωσε ότι θα του λείψει η μυρωδιά της βενζίνης, στην περίπτωση που αγοράσει ένα ηλεκτρικό όχημα, ενώ ένα σχεδόν 70% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε, ότι χάνουν ήδη τη μυρωδιά της βενζίνης σε κάποιο βαθμό.

Εάν είσαι μεταξύ αυτών των ανθρώπων, μην ανησυχείς. Η Ford Ευρώπης έχει την απάντηση, καθώς βγάζει στην αγορά το Mach-Eau, το οποίο -σύμφωνα με την εταιρία- είναι ένα εξαιρετικό άρωμα για όσους λαχταρούν την απόδοση του νέου ηλεκτρικού Mustang Mach-E GT, αλλά εξακολουθούν να αγαπούν τις προκλητικές μυρωδιές των παραδοσιακών βενζινοκίνητων αυτοκινήτων.

Το άρωμα δε μυρίζει ακριβώς σαν το καύσιμο, αλλά συνδυάζει μια μυρωδιά ελαστικού με διακριτικούς τόνους τζίντζερ και λεβάντας. Το Mach-Eau παρουσιάστηκε στο φετινό Goodwood Festival of Speed, και πλέον είναι διαθέσιμο για αγορά. Κλείνοντας, άξιο αναφοράς είναι ότι η βενζίνη κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας των πιο χαρακτηριστικών μυρωδιών, μαζί με το κρασί, το τυρί και την οσμή ενός καινούριου βιβλίου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Ford Mustang το best-seller σπορ αυτοκίνητο του κόσμου

Για περισσότερα από 10 χρόνια το Ford Mustang παραμένει το best seller σπορ αυτοκίνητο παγκοσμίως. Οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν η χώρα που το μοντέλο...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr