Η Toyota επανεφευρίσκει το βιβλίο οδηγιών, δημιουργώντας τον ψηφιακό βοηθό Driver’s Companion

Σχετικά άρθρα

Στην ψηφιακή εποχή του σήμερα, τα βιβλία οδηγιών του αυτοκινήτου μοιάζουν παρωχημένα γι’αυτό η Toyota, σε συνεργασία με την Google, δημιούργησε τον ψηφιακό βοηθό Driver’s Companion. Αυτός υποστηρίζεται από την υποδομή του Google Cloud και διαθέτει έναν εικονικό βοηθό, το Joya, που υποστηρίζει φωνητικές εντολές.

Το εν λόγω σύστημα αρχικά θα είναι διαθέσιμο στο Sienna ΜΥ2021 και εκτός από τεχνητή νοημοσύνη, διαθέτει τις λειτουργίες Google speech-to-text και text-to-speech, που μετατρέπουν τον προφορικό λόγο σε γραπτό και το αντίστροφο.

Ο οδηγός αν έχει την οποιαδήποτε απορία σχετικά με κάποια λειτουργία ή κάποιο χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου του, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να κάνει τη σχετική ερώτηση, και το σύστημα θα του δώσει σε πραγματικό χρόνο την απάντησή που αναζητά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πωλούν τα δεδομένα των οδηγών στις ασφαλιστικές εταιρίες

Τα νέα αυτοκίνητα γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια που έχεις πάει στο παρελθόν και μάλιστα μοιράζονται όλα αυτά τα ευαίσθητα δεδομένα με τις εταιρίες που...
Autoblog.gr