To Audi RS Q e-tron ολοκλήρωσε ένα οκταήμερο τεστ αντοχής

Σχετικά άρθρα

Στο δρόμο για το ντεμπούτο του στο Ράλι Ντακάρ τον Ιανουάριο του 2022, η ομάδα της Audi Sport έκανε ένα άλλο σημαντικό βήμα, καθώς το νέο αγωνιστικό της, το RS Q e-tron ολοκλήρωσε ένα οκταήμερο τεστ αντοχής στην Ισπανία. Στις 30 Ιουνίου ολοκληρώθηκε η κατασκευή του αγωνιστικού στο Neuburg an der Donau και έγινε ένας αρχικός λειτουργικός έλεγχος.

Ακολούθησε μια δοκιμή στην περιοχή του Μαγδεμβούργου στα μέσα Ιουλίου, που επικεντρώθηκε στη συγκέντρωση των αρχικών εμπειριών σε άσφαλτο, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δοκιμές σε ρεαλιστικές συνθήκες, σε μια περιοχή δοκιμών κοντά στη Σαραγόσα της Ισπανίας.

Και οι τρεις ομάδες οδηγών της Audi Sport συμμετείχαν στις δοκιμές, με τον Stephane Peterhansel (με πλοηγό τον Edouard Boulanger) να οδηγεί από την Παρασκευή έως την Κυριακή, για να ακολουθήσει ο Mattias Ekstrom (με πλοηγό τον Emil Bergkvist), τη Δευτέρα και να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του RS Q e-tron για τις επόμενες δύο ημέρες δοκιμής. Οι Carlos Sainz και Lucas Cruz ολοκλήρωσαν τις εντατικές δοκιμές, από την Τετάρτη έως και χθες, Παρασκευή.

Τα τρία πληρώματα εντυπωσιάστηκαν με τον χειρισμό και την αξιοπιστία του αγωνιστικού, με Carlos Sainz τον πρεσβύτερο να δηλώνει:

Για μια πρώτη δοκιμή σε κατάλληλες συνθήκες για το αγωνιστικό είμαι πολύ χαρούμενος για το πώς συμπεριφέρεται ήδη. Είχα ένα πολύ καλό συναίσθημα αμέσως. Φυσικά, υπάρχει πολύ δρόμος για μικροβελτιώσεις, αλλά η αφετηρία είναι καλή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτό είναι το αποτέλεσμα αν αφήνεις να υπερθερμανθεί ο κινητήρας

Το ψυκτικό υγρό και το λάδι του κινητήρα δεν πρέπει ποτέ να αναμειγνύονται, αλλιώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία. Το ψυκτικό...